bild
dalavision finns hos:
bild
bild
bild
bild
Länkar: tvmalung-salen.se jds.se
Bild
Dwayne ”The Rock” Johnson och Kevin Hart leder årets MTV Movie Awards
Nu står det klart att inga mindre än actionstjärnan Dwayne ”The Rock” Johnson och komikern Kevin Hart är programledare för årets MTV Movie Awards. Galan firar dessutom 25-årsjubileum i år.

Dwayne ”The Rock” Johnson och Kevin Hart är högaktuella med kommande actionfilmen Central Intelligence och nu avslöjar de via sina Instagram-konton att de har ytterligare ett uppdrag tillsammans – att leda MTV Movie Awards. Galan kommer att sändas live från Kalifornien, USA, natten mellan söndagen den 10 april och måndagen den 11, med start kl. 01.30.

- Det är en ära att vara värd för MTV Movie Awards tillsammans med en kille som är inte bara är en av de roligaste killarna på jorden utan som dessutom ofta misstas för att vara min tvilling, nämligen Kevin Hart. Vi lever för våra fans och lovar att göra detta till en episk och oförglömlig kväll för dem, säger Dwayne ”The Rock”Johnson.

- Jag älskar att vara programledare - det är min grej. Dwayne och jag är ett perfekt team för det storslagna 25-årsfirandet. Det kommer att bli en grym kväll, säger Kevin Hart.

Johnson är en av vår tids största actionsstjärnor och förutom sin framgångsrika idrottskarriär har han även medverkat i några av de mest framgångsrika actionfilmerna, någonsin. Kevin Hart har beskrivits som ”världens roligaste man” och har ett omfattande cv. Under 2015 har han varit aktuell med två filmer och även turnerat med sin egen humorshow ”What Now”. Hart är även verksam inom TV, bland annat som skådespelare och producent till showen Real Husbands of Hollywood. ”The Rock” och Hart lovar att ta med både action och humor till årets MTV Movie Award. Double trouble!

För första gången någonsin kommer galan att hållas helt utomhus och med natthimlen som bakgrund, allt för att fånga känslan av äkta filmskapande. Medverkande artister och presentatörer meddelas löpande.
Skrivet den 2016-02-22
Till artikelarkivet
bild
Sista Tisdagsträffen Säterdalen del 2
2023-09-12
Uppladdat för 20 dagar sedan.
Säter
bild
Sista Tisdagsträffen Säterdalen del 1
2023-09-07
Uppladdat för 25 dagar sedan.
Säter
bild
Inför Jubileumskonsert 16 sept med Malungs spelmanslag. Vi träffar Ordförande i Malungs spelmanslag Hans Bohm och Riksspelmannen Kalle Almlöf
2023-08-30
Uppladdat för 33 dagar sedan.
Malung-Sälen
bild
Skinnare mot nya tider. Dokumentär om Skinnhantverket i Malung, Arkivfilm. Reportage från Yvonne Isakssons bygdespel Under Samma Himmel. och Reportage med Erik Lihm och Gwendolyn i Malungs kyrka. Inspelat 2019
2023-08-30
Uppladdat för 33 dagar sedan.
Malung-Sälen
bild
bild
bild
bild
bild
bild
© 2010-2023 Dalavision AB. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsidan är gjord av Mikael Danielson.
Framsida
Artiklar
Playsidan
Kontakta oss
Om oss