bild
dalavision finns hos:
bild
bild
bild
bild
Länkar: tvmalung-salen.se jds.se
Bild
Unikt samarbete mellan Eurovision Song Contest och Ljud Ljus och Bildmässan.
Under mässan 10-12 maj är man i full gång med repetitioner och semifinaler på Globen. Tack vare de nära kontakter som finns mellan LLBs medlemmar och den tekniska organisationen på Eurovision Song Contest med Ola Melzig i spetsen kan vi nu erbjuda besökarna till mässan att få chansen att besöka Globen samt att man kan träffa utvalda delar av den tekniska ledningen på mässan varje dag i Question and answer sessioner i ESC Land montern mitt i mässan.

Med bara en kilometer mellan mässanläggningen och Globen kommer vi att erbjuda alla som är på Globen transporter till och från Ljud Ljus och Bildmässan så att de kan besöka den.

I ESC Land montern mitt i mässhallen kan man träffa Eurovisions partners som berättar mer om sina uppdrag och lösningar på Globen. Vi kommer att presentera partners på hemsidan inom kort.

Träffa de ansvariga för tekniken på Eurovision Song Contest 2016!
I montern kommer ni varje dag träffa spännande personer som kommer över från Globen och under en stund få en möjlighet att lyssna på dem och ställa frågor. Eurovisions Song Contest 2016s Technical Director Ola Melzig kommer att finnas på plats alla dagar. Ingen anmälan krävs. Men kom i tid!

Program:
Maj 10 – 12:00- Lighting & Video of the Eurovision Song Contest- Fredrik Jönsson & Mikki Kunttu
Maj 11- 12:00- The Eurovision Stage- Frida Arvidsson och Viktor Brattström
Maj 12- 12:00: Sound on Eurovision Song Contest- Oskar Johansson

Missa inte! Backstage Tours på Globen!
Varje dag 10, 11 och 12 maj mellan 10 och 11 kan max 50 personer per dag komma in på Globen för en kostnadsfri guidad tekniktour där man får se allt bakom skynket. Den 12 april kl 09.00 kommer man att kunna boka dessa visningsplatser. För att få möjlighet att boka en plats måste man ha registrerat sig som besökare på mässan via hemsidan. Då platserna är begränsade kommer vi att ta ut en no show avgift av de som anmäler sig men inte kommer. Bussar kommer att ta tourdeltagarna till Globen och tillbaka till mässan.

Håll koll på hemsidan den 12 april för mer information!

Välkomna till årets Ljud Ljus och Bildmässa
Skrivet den 2016-03-26
Till artikelarkivet
bild
Julprogram med inslag från Kulturföreningen Tunglets Julrevy, God Jul (Låt alla ljusen brinna) Musikvideo med Fredrik Börjesson,JUL-marknad i Rättvik, Låtar från Skinnarspelskonserten i somras m.m.
2019-12-24
Uppladdat för 29 dagar sedan.
Malung-SälenRättvikUtanför Dalarna
bild
Inför jul hos den sjungande bonden Einar Forsberg, Ett besök hos Elving Långdahl, Elever vid Gymnasieskolan Hedemora med sina UF företag och Tomtemarknad vid Verket i Avesta
2019-12-23
Uppladdat för 29 dagar sedan.
AvestaHedemora
bild
Lissjul i Tällberg, Klipp från Larz Kristerz julshow i Tällberg, Julmarknad i Svärdsjö, Julmarknad i Säterdalen och Julhälsning från Hedemora
2019-12-20
Uppladdat för 32 dagar sedan.
FalunHedemoraLeksandSäter
bild
Ett bsök vid en Handelsträdgård inför julen, Information om evenemang vid Avesta Församlingsgård, Dalavision tittar närmare på Metropolen i Avesta och Klockar Per gör en utställnings lokal samt en repris om Lissjul i Tällberg
2019-12-07
Uppladdat för 45 dagar sedan.
AvestaHedemoraLeksand
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
© 2010-2020 Dalavision AB. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsidan är gjord av Mikael Danielson.
Framsida
Artiklar
Playsidan
Kontakta oss
Om oss