bild
dalavision finns hos:
bild
bild
bild
bild
Länkar: tvmalung-salen.se jds.se
Kvalite: Normal Lite
Klimatstöd på 22 miljoner kronor till järnvägsterminal i Malungsfors.,Bengt Säll Hedemoras svar på "Bruce Springsteen" i studion och Teatern Pippi Långstrump.
Program: 2017-06-01
Uppladdat den 2017-06-01
Inga kapitelmarkeringar är gjorda för den här filen.
1. Klimatstöd på 22 miljoner kronor till järnvägsterminal i Malungsfors. Intervju med Kommunalråd Hans Unander och Fiskarhedens VD Olle Larsson.
Naturvårdsverket har beviljat Malung-Sälens kommun ett klimatinvesteringsstöd på närmare 22 miljoner kronor för att få igång trafiken på Västerdalsbanan.
- Det är ett fantastiskt roligt besked till stöd för en klimatsmart åtgärd som är ett lyft för utvecklingen av hela Västerdalarna, säger Hans Unander, kommunalråd i Malung-Sälens kommun.
2. Reklam
3. Intervju med Timea Hedlund inför Kulturskolans show 2017. Timea berättar om årets dansshow som är det tionde året i Malung-Sälens kulturskolas regi. Det kommer att bli en hel del nyheter i år lovar Timea Hedlund som har mycket att stå i just de här dagarna innan showen.
4. Bengt Säll Hedemoras svar på "Bruce Springsteen" i studion. Dalavisions TV Producent är också trubadur på fritiden. Vi träffar honom i studion uppe i Malung där han och några vänner spelar in Bengts många egna låtar.
5. Filmtrailer
6. Nyheter från EU-Parl TV.
7. Aktuella nyheter från Red Bull.
8. Intervju med Helena Lissmatz teaterregissör på Malung- Sälens Kulturskola.
9. Pippi Långstrump. En pjäs av Astrid Lindgren spelad av elever från Kulturskolan i Malung-Sälen. Regi Helena Lissmatz.
HedemoraMalung-SälenUtanför Dalarna
Till playsidan
bild
bild
bild
bild
bild
bild
© 2010-2024 Dalavision AB. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsidan är gjord av Mikael Danielson.
Framsida
Artiklar
Playsidan
Kontakta oss
Om oss