bild
dalavision finns hos:
bild
bild
bild
bild
Länkar: tvmalung-salen.se jds.se
Kvalite: Normal Lite
Ny-invigning av Hallsjökvarn, intervju med musikduon John Mitchell & Sofie Jonsson, till minne av Tage Jonsson i Lima och mycket annat.
Program: 2015-09-14
Uppladdat den 2016-01-19
Inga kapitelmarkeringar är gjorda för den här filen.
1. Ny-Invigning av Hallsjökvarn. Kvart Över Åtta 150910. Reportage från Ny-Invigningen av Hallsjökvarn i Malung.John Christer Åhrlander Ordförande i Hembygsföreningen berättar om kvarnen.Musik av Spelmanslaget och Hars Åke Hermansson.
2. John Mitchell & Sofie Jonsson. Kvart Över Åtta 150914. Intervju med Musikduon John Mitchell & Sofie Jonsson från Sälen, som är på väg till USA på ett stort musikävenyr. Vi träffar John och Sofie på Bullans Café i Sälen inför resan. TV Malung-Sälen/Dalavision kommer att följa upp med reportage från deras resa till bland annat Nashville. Mer information från resan läggs ut på deras youtube och facebook som ni hittar på deras hemsida. www.johnandsofie.com.
3. Reklam.
4. Till minne av Tage Jonsson i Lima (1932-2015). Möte med konstnären Tage Jonsson i Lima. Reportage från 2011 hemma hos Tage som berättar om sin verksamhet som konstnär. En populär personlighet från Västerdalarna med sitt unika konstnärskap. Var speciellt känd för sina kartmålningar på skidnedfarter vid fjällanläggningar över hela Norden.
5. Nyheter från EU-parl TV.
6. Filmtrailers.
Malung-SälenUtanför Dalarna
Till playsidan
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
© 2010-2019 Dalavision AB. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Hemsidan är gjord av Mikael Danielson.
Framsida
Artiklar
Playsidan
Kontakta oss
Om oss